this is the end

Hej alla fina, jag tänker inte be om ursäkt för min dåliga uppdatering det senaste eftersom jag endast tycker att det är cheesy och att jag egentligen vet att ingen direkt bryr sig.
Sen är det även så att jag beslutat att lägga ned bloggen för ett tag då jag finner den meningslös och ytlig. Jag känner att det här inte är dit jag ville komma med bloggen, inte det som var min tanke från första början.
Den här bloggen har bara varit en "go with the flow"-blogg utan något som helst speciellt. Det enda jag gjort det senaste är att försöka skapa någonting som jag inte är, någonting jag vill vara men inte är vilket gett förödande konsekvenser. Så anledning till min bloggpaus är den att jag ska försöka hitta tillbaka till den inspiration och kreativitet som jag till en början var så mån om att behålla i bloggen men nu är borta.
Slutligen vill jag bara tacka för de fina orden jag fått från er, även om de mestadels varit från attentionwhores som endast bryr sig om min existens eftersom de själva vill ha uppmärksamhet, men några fina själar finns det faktiskt där ute och det är till just er som jag vill vända mig till, tack för allt!